تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

خواص و نکات قابل توجه زوفا

طبع:گرم و خشک
برای درمان ورم طحال،زوفا را با انجیر میل نمایید.
ضماد آن زیر شکم به درمان التهاب رحم یا عفونت واژن کمک می کند.
برای درمان آبسه کبد یک الی دو استکان از جلاب آن را یک ساعت قبل از غذا تدریجی بنوشید.
نوشیدن تدریجی یک الی دو فنجان دمکرده ی آن یک ساعت قبل از غذا داروی صرع میباشد.
معده را تقویت می کند و نفخ شکم و معده را برطرف می سازد.
دمکرده ی زوفا زدسرماخوردگی،عفونت ریه،سرفه،سرفه های مزمن وناراحتی های ریوی میباشد.
شربت آن با سکنجبین داروی آسم میباشد.
برای درمان کم اشهایی،افسردگی،صرع و غش و برطرف کردن کم خونی مفید است.
برای التیام زخم می توانید از کمپرس زوفا استفاده کنید.
برای درمان تبخال مفید است و افرادی که تبخال می زنند باید از دمکرده ی زوفا استفاده کنند.
درد شگستگی استخوان رامی توان با کمپرس زوفا آرام کرد.
قاعده آور و ادرار آور است و برای درمان ناراحتی های مجاری ادرار و درمان سنگ کلیه از دمکرده ی آن روزی 3فنجان بنوشید.
مضمضه دمکرده ی آن با سرکه،درد دندان را تسکین می دهد.
کم کننده ی اثر گزش جانوران گزنده است.
نکات
مصرف بیش از اندازه این گیاه برای کبد مضر است.
زنان باردار از مصرف آن پرهیزکنند.
خوردن آن برای افراد گرم مزاج بدون مصلح مضر است.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *