تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

خواص فوق العاده سیر

طبع : گرم و خشک

استفاده از معجون لیمو ترش و سیر برای افرادی که مبتلا به گرفتگی عروق کرونر قلب ، ضعف بینایی ،

سنگینی گوش، واریس ، کلسترول خون و فشار خون می باشند مفید است .

برای تسکین درد روماتیسم مزمن ، سیر را بکوبید و آن را در محل درد ضماد  نموده و خوب ماساژ دهید و

پس از یک ساعت موضع را بشویید .

با باکتری های بیمارای ا و عفونت های پوستی مبارزه می کند .

برای تحلیل تومور های سرطانی سرد ان را نرم کوبیده و با روغن زیتون بر محل ضماد کنید . همچنین

مصرف آن می تواند از رشد تومور های سرطانی بویژه در دستگاه گوارش و غدد جلوگیری کند .

برای برطرف نمودن میخچه و زیگیل ، هر6 ساعت یک بار در شبانه روز ف یک حبه سیر رنده شده یا پخته

شده را تا گرم است ضماد کنید .

برای رفع گرفتگی عروق کرونر قلب یا تصلب شرا ئین روزانه قبل از هر وعده غذا یک استکان از عرق آن میل

شود .

مداومت در خوردن سیر ، سفیدی مو را برطرف کرده ، رویش مجدد مو سیاه را بیشتر نموده و خوردن آن با

گردو فواید آن را بیشتر می سازد.

سوپ سیر برای رفع اسم و سوء هاضمه مفید است .

برای جلوگیری از ریزش مو و رویش مو روزی 2 الی 3 مرتبه پوست موضعی که مو ریزش کرده را با مخلوط

مساوی سیر و ترخون کوبیده به همراه زهره گاو ماساژ دهید.

اگر با زیره پخته و خورده شود برای تقویت دندان ها مفید است .

سیر ضد عفونت و ضد آلرژی است .

اضافه کردن آن در غذا درمان سوء مزاج کبد ، گرفتگی های درون کبد ، ریه مغز و ورم طحال را بر طرف می کند .

درمان کننده ی صرع، جزام ، فلج ، لقوه ، نقرس و آلزایمر می باشد .

بر طرف کننده ی نفخ معده ،التهاب معده و خشک کننده ی رطوبت معده می باشد و ترشح غدد معده را

تنظیم کرده و معده و روده را ضد عفونی میکند .

برای رفع درد ها و بیماری های عصبی ، اختلالات کبدی و اختلالات غدد داخلی ، کم کاری تیروئید، کلیه ،

گلنج روده و برای کنترل و جلوگیری از آسیب بیشتر آرتریت روماتوئید ، روماتیسم و آرتروز هر روز صبح

ناشتا  یک حبه سیر را بجوید و فرو ببرید و تا بهبودی کامل ادامه دهید .

جویدن یک حبه سیر در صبح ناشتا تصفیه کننده ی خون ، کم کننده ی فشار خون ، مانع تصلب شرائین و

از لخته شدن خون جلوگیری و با رقیق کردن خون باعث پیشگیری از سکته قلبی می شود .

هر روز صبح دو حبه سیر را در یک فنجان شیر بجوشانید و تا گرم است  آن را بنوشید. برای درمان

سرمازدگی ، سرما خوردگی ، زکام ، ترشحات بینی و سرفه خشک، التهابات غشای مخاط بینی و گلو ، نای

رفع خلط ریه ، آسم ، برونشیت ، سیاه سرفه ، دیفتری ، سل ریوی و آنفولانزا مفید است .

سوپ سیر در زمستان مجاری تنفسی را تقویت می کند .

نکات:

زیاده روی در خوردن آن تولید صفرا می کند .

زیاده روی در مصرف آن برای گرم مزاجان مضر است .

مصرف آن برای زنان باردار و شیرده ، کودکان زیر 5 سال و افرادی که دچار اسهال هستند ، ممنوع است .

در ماه فروردین مصرف آن میزان دم را افزایش می دهد .

ممکن است در سالمندان موجب درد معده و نفخ شود .

مانع جذب ویتامین k در بدن می شود .

ماندن ضماد آن بیش از یک ساعت روی پوست ایجاد سوختگی و حساسیت می کند .

زیاد خوردن آن بدون رعایت مزاج و سن و فصل ، گلبول های قرمز خون را می سوزاند و برای چشم ، ریه و بواسیر مضر است .

خوردن سیر با خردل مضر است .

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *