تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

نحوه ی مصرف شیرین بیان و خواص آن

طبع : گرم و خشک

نوشیدن تدریجی یک الی دو فنجان جوشانده ی پودر ریشه شیرین بیان را یک ساعت قبل از غذا برای

درمان استفرا غ مفید است .

برای تقویت چشم و رفع سردرد ناشی از آن ،2 گرم پودر ریشه ی شیرین بیان را با یک گرم شکر و یک گرم

رازیانه مخلوط کرده سپس آن را در آب خیس کرده و هرروز میل نمایید .

برای رفع ضعف عمومی بدن ، طول عمر، جلوگیری از پیری ، آنژین ، گریپ ،  گرفتگی صدا ، عفونت گلو ،

برونشیت و یبوست هر شب و صبح یک استکان از جوشانده آن را بنوشید .

نوشیدن یک فنجان جوشانده ی آن بعد از غذا برای مداوای سرما خوردگی ، درمان سرفه ،نرم کردن سینه ،

آسم استسقاء ، سنگینی و التهاب معده ، سوء هاضمه و هضم غذا مفید است .

جهت درمان رفلاکس معده و افسردگی ، می توانید قبل از هر وعده غذا نصف قاشق چایی خوری پودر

عصاره ی شیرین بیان را در دهان ریخته و با آب خنک میل کنید .

برای کاهش اسید معده و مداوای زخم معده ، هر روز قبل از صرف غذا 3 قاشق غذاخوری از شربت شیره آن

را در یک لیوان آب ریخته ، جرعه جرعه بنوشید .

شربت شیره آن ادرار مریض را کم می کند و میزان فشار خون را بالا می برد .

برای کمک به بهبودی التهاب رحم یا عفونت واژن آن را همراه بادیان و بادرنجبویه جوشانیده ، صاف کرده و

همراه شکر سفید یا گل قند هرروز صبح ناشتا میل نمایید .

برای معالجه پسورزیازیس می توانید عصاره ان را روزانه سه مرتبه روی موضع بیماری بمالید .

نوشیدن هر 6 ساعت یک فنجان از دمکرده ی آن خلط آور می باشد .

برای درمان نقرس ، روزی 3 الی 4 فنجان از دمکرده ی ریشه شیرین بیان و گل گاو زبان بنوشید .

زخم ها و تاول های پوست را می توانید  با دمکرده شیرین بیان شستشو دهید .

برای درمان مو خوره ، با جوشانده شیرین بیان موهای سر را ماساژدهید.

نکته

استفاده زیاد از شیرین بیان برای طحال مضر است و اگر می خواهید از شیرین بیان برای برطرف کردن

بیماری و برای مدت طولانی استفاده کنید ، بهتر است آن را با مصلح میل کنید .

خوردن آن برای افرادی که فشار خون دارند مضر است .

در هنگام مصرف آن از خوردن نمک اجتناب کنید .

مانع جذب ویتامین k در بدن می شود .

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *