تغذیه, دسته‌بندی نشده, سلامتی

خواص و نکات ریواس

طبع:سرد وخشک

ریواس ملین،درمان یبوست،کرم کش و مسهل است.

از تأثیرات خوردن مرتب پودر ریشه ریواس می توان بهبودی وسواس،بواسیر،طاعون،وبا،حصبه،اسهال،سوء مزاج طهال،زردی انسدادی و یرقان را نام برد.

برای تقویت و ضعف بیماران مناسب است. همچنین برای بیماران دیابتی مفید است.

کمپوت ریواس باعث تقویت معده،روده و کبد شده، درمان زخم روده و تنظیم کننده ی ترشحات و حرکات معده نیز است.ضمنا نفخ شکم را برطرف نموده و رطوبت زیادی معده را رفع می کند.

نوشیدن شربت ریواس برای درمان کم خونی،تحریک اشتها و بی اشتهایی مناسب بوده و تقویت کننده خوبی است .

ماسک ریواس له شده به همراه خیار موجب شادابی پوست شده و رطوبت بسیاری را جذب پوست می کند که موجب سفتی پوست صورت نیز می شود.

خوردن مرتب ریواس برای رفع کمک به رفع تومور مغزی، تصفیه خون، رفع مستی، خماری  وسردرد مفید است.

سائیده ی ریشه ی آن جهت رفع سرما خوردگی،احتقان و گرفتگی بینی،سردرد، سوء مزاج کلیه، ورم کلیه و درد کلیه مؤثر است.

موجب فعالیت حرکات دودی شکل روده، تنظیم فعالیت دستگاه گوارشی، تقویت معده و کبد گرم می شود.

برای تسکین درد کبد، سیروز کبدی و درمان سوء مزاج کبد، از دمکرده ی ریشه آن قبل از هر وعده غذا یک الی دو فنجان بنوشید.

مداومت در خوردن آن  باعث جلوگیری از بروز دمل و جوش در گرم مزاجان می شود.

ریواس له شده را مقداری سرکه مخلوط نمایید و روی تمام صورت بمالید؛ این ماسک برای از بین بردن کک ومک، جوش های چرکی، از بین بردن لک و جای جوش مفید است.

نکات:

برای سینه، قولنج و نیروی جنسی افراد سرد مزاج مضر است.

برای مصرف آن در دوران بارداری با پزشک خود مشورت کنید.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *