تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

طبع زرشک و خاصیت آن

طبع:سر د وخشک

در درمان پر کاری تیروئید مؤثر است.

نوشیدن یک الی دو فنجان از آب آن روزی دو بار صبح و شب قبل از غذا برای درمان سوء مزاج کلیه، آبسه کبد،پاک کردن معده، روده، کبد و کلیه بسیار مفید است.

میوه زرشک ضد گرمی، دیابت، اوره،نقرس و روماتیسم است. همچنین دفع کننده ی سنگ کیسه صفرا، کاهش دهنده ی چربی، ضد سیروز کبدی و کبد چرب می باشد.

ویتامین C موجود در میوه ی آن برای تقویت کبد سرد و تر و باز کردن انسداد مجاری کبدی و سردی روده مفید است. برای تقویت هاضمه نیز تجویز می شود. همچنین تصقیه کننده خون، علاج بیماری آسم و تب می باشد.

دمکرده ی برگ آن را در موقع آنژین و گلودرد غرغره کنید.

مسواک زدن با  سائیده ی ریشه ی آن جلادهنده ی دندان و ترمیم کننده لثه می باشد.

خوردن یک فنجان از دمکرده  ی آن روزی 3 مرتبه مخصوصا قبل از خواب برای بهبودی امراض قلب مفید است.

از غرغره ی دمکرده ی آن می توانیدبرای برطرف کردن ناراحتی های دهان استفاده کنید.

جوشانده ی ریشه آن برای درمان یرقان، زردی انسدادی و بیلیروبین، نقرس و روماتیسم قابل استفاده است.

جوشانده ی پودر ریشه و ساقه ی زرشک، صفرا بر و پاک کننده و تنظیم کننده ی دستگاه گوارش و سوء هاضمه است و در رفع بی اشتهایی و یبوست مورد استفاده قرار می گیرد.

دمکرده ی برگ زرشک آب آوردگی بافت بدن را برطرف می کند. همچنین در درمان اسهال های مزمن و بیماری اسکوربوت مفید است.

نکات:

مصرف ان برای خانم های باردار مضر است. مصرف زیاد آن برای افراد سرد مزاج مضر است

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *