تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

فواید و نکاتی که درمود اسفناج باید بدانید

طبع: سرد و تر

فواید:

اسفناج ضد کم خونی است ، افراد دچار کم خونی روزانه حداقل سه برگ اسفناج بخورند.

بورانی اسفناج تمیز کننده ی دستگاه هاضمه می باشد .

اسفناج تقویت کننده ی قلب است و خون را قلیایی می کند. مانند سبزی همراه غذا خورده شود.

آهکی که در اسفناج وجود دارد موجب استحکام اسنخوان ها می گردد.

کمبود املاح بدنی را جبران می کند.

اگر مبتلا به ضعف بدن یا اعصاب هستید چند روز صبح نصف استکان آب اسفناج با نصف استکان آب شاهی همراه کمی آب بنوشید.

برای درمان یبوست 5 گرم تخم اسفناج در یک لیوان آب به مدت 20 دقیقه دمکرده و میل نمایید.

افرادی که بیماری کبدی دارند اسفناج بخورند.

برای درمان سوختگی ، چرب و زخم های (جلدی ) اسفناج را در روغن زیتون بپزید و روی زخم بگذارید.

اسفناج برای اظفال کم اشتها و کودکانی که از رشد عقب مانده اند ، بسیار مفید می باشد.

اسفناج برای کسانی که افسرده هستند یا احساس خستگی و گرفتگی می کنند مفید است.

اسفناج برای خانم هایی که درد های قاعدگی دارند  یا یائسه شده اند مفید است.

جویدن اسفناج دندان و لثه را محکم می کند.

برای از بین بردن کرم هاابتدا به مدت 20 ساعت چیزی نخورید سپس اسفناج را با مقدار بسیار کمی آب ، آب پز کنید کمی نمک به آن بزنید و میل کنید.

برای تسکین درد نیش زنبور و خوابیدن ورم آن پخته ی اسفناج را (ضماد) کنید.

کسانی که سرطان معده دارند می توانند قبل از هر غذا یک چهارم لیوان آب اسفناج بخورند . خوردن اسفناج خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و به علت داشتن منیزیم از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند.

اسفناج پخته شده برای سرفه های خشک ، آسم و گرفتگی صدا مفید است.

افرادی که بیماری قند دارند ، مصرف اسفناج خام را در برنام هی غذایی خود بگنجانند.

برای سنگ مثانه ، آب اسفناج همراه آب میل شود.

مصرف سالاد (اسفناج + تره + لیموترش + ذرت آب پز + کمی نمک و فلفل) برای افرادی که کار های فکری انجام می دهند ، قبل از غذا بسیار مفید است.

برای درمان یرقان عصاره ی اسفناج را با شکر مخلوط کرده و میل نمایید .

برای سر باز کردن (دمل) از ضماد پخته ی اسفناج استفاده کنید.

نکات:

اسفناج به علت داشتن اگزالات ، برای بیماران مبتلا به  ورم مفاصل و سنگ های کلیه و مثانه مناسب نیست.

افراد سرد مزاج باید اسفناج را همراه ادویه های گرم مانند فلفل ، دارچین ، زنجبیل و هل می کنند.

برای افراد مبتلا به نقرس  و  ورم معده نیز مضر است.

اسفناج پخته شده را زیاد نگه ندارید زیرا تغییرات شیمیایی در آن موجب تولید سم می شود.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *