تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

خواص مهم سنجد و نکات آن

طبع:سرد و خشک

از روغن  هسته ی آن شربت  غلیظی  تهیه  می شود که برای سرماخوردگی و انواع  آبریزش بینی، زکام  و

عفونت های برونشیتی  مفید است.

به دلیل داشتن تانن، در معالجه  بیماری  های دندان، لثه  و در درمان  خونریزی  زخم معده  مؤثر است.

سنجد در بیماری آرتروز زانو  و پوکی استخوان، بسیار مفید است  و استخوان های افراد را محکم می کند.

عصاره ی  هسته و میوه ی سنجد، مسکن دردهای  حاد و مزمن است.

 جوشانده  ی برگ سنجد،  بهترین دارو برای درمان اسهال کودکان  است.

سنجد پخته شده  در روغن زیتون، درد مفاصل  و خارش پوست را درمان می کند و باری رشد  موی سر مفید است.

ضماد گل آن برای التیام  زخم مفید می باشد.

مصرف سنجد برای جلوگیری از استفراغ  و درمان اسهال  مفید است.

 میوه ی آن برای  درمان سرماخوردگی  و آنفولانزا   مفید می باشد.

سنجد مقوی قلب، برطرف کننده ی تب  شدید،  مفید  باری کاهش وزن و ضد اسپاسم عضلات می باشد  و

کلیه  ها را گرم  و ادرار را زیاد می کند.

نکات:

برای  افراد سرد مزاج  مضر است و موجب  ضعف اعصاب  آن ها می شود.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *