تغذیه, روغن ها, سلامتی

روغن های مفید برای قلب

هنگام غذا خوردن، مهم است که بهترین روغن ها را برای سلامتی قلب انتخاب کنید. روغن ها نوعی چربی هستند؛ بدن ما برای انرژی،هضم،جذب ویتامین وغیره به چربی نیاز دارد. اما مقدار زیاد چربی نامناسب می تواند منجر به بیماری قلبی شود

چربی های تک غیر اشباع

_گیاهی

-بهتیر روغن برای کاهش خطر بیماری های قلبی

چربی های چند غیر اشباع

-گیاهی

-حاوی اسید های چرب امگا 3 که به کاهش خطر های بیماری قلبی کمک می کند

بدترین نوع روغن برای قلب شما چیست؟

چربی های ترانس

“روغن نیمه هیدوژنه” به عنوان روغن ساخت بشر، درفهرست مواد غذایی دسته بندی و زکر شده است.

این نوع روغن ها خطر ابتلا به بیماری های قلبی را بیشتر از هر نوع دیگر افزایش.

. به عنوان مثال می توان به مارگین،شورتنینگ،پودر خامه قهوه و اقلام نانوایی بسته بندی شده اشاره کرد

چربی های اشباع شده

در دمای اتاق جامد است.

بیشتر آنها مبتنی بر حیوانات هستند، اما برخی از آنها گیاهی و ساخت دست انسان هستند.

خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهند. به عنوان مثال می توان به کره،گوشت خوک،چربی حیوان ،لبنیات پر چرب،روغن های استوایی(نارگیل، نخل،هسته ی خرما) و “روغن های کاملا هیدوژنه” اشاره کرد

بهترین روغن ها برای سلامتی شما

 1_روغن زیتون

روغن زیتون یک عنصر اساسی از رژیم غذایی مدیترانه ای است، که برای قلب سالم است و برای سالاد،پاستا و نان بسیار مناسب است

روغن زیتون،و به خصوص روغن زیتون فرا بکر ، روغن مورد علاقه ی من و همان روغنی است که عمدتا استفاده میکنم

به گفته ی برکلی سلامتی در دانشگاه کالیفورنیا، روغن های زیتون بکر روغن های هستن که روغن در آن ها بدون استفاده از مواد شیمیای استخراج شده است و فوق بکر بالا ترین درجه است.

روغن زیتون فوق بکر حاوی 30 ترکیب فلتی مختلف است ، گروهی از فیتوکمیکال ها که بسیاری از آنها دارای اثرات ضد التهابی وگشاد کننده ی عروق خونی هستند.

روغن زیتون فوق بکر حاوی مقادیر بیشتری از چربی تک غیر اشباع سالم در مقایسه با سایر روغن ها است.

روغن زیتون برای سالمتی قلب هم می درخشد

2_روغن کانولا

روغن کانولا تنها 7درصد چربی اشباع شده دارد و مانند روغن زیتون سرشار از چربی های تک غیر اشباع است.

روغن کانولا حاوی سطوح بالایی از چربی غیر اشباع چندگانه است.

هنوز سلامتی روغن کاتولا زیر سوال نرفته.

 روغن کاتولا نقطه دود بالا تری نسبت به روغن زیتون دارد و طعم خنثی دارد، بنابراین برای پخت وپز با حرارت بالاتر ،مانند برشته کردن و سرخ کرن بهتر است.

 از آنجایی که این روغن به اندازه برخی دیگر از روغن های گیاهی و دانه ها طعم ندارد، وارن توصیه میکند ازآن برای سس و سالاد و سایر غذا هایی که می خواهید روغن در آن ها مقداری طعم ببخشد،خود داری کنید.

3_روغن بزر کتان

روغن بزر کتان یک منبع عالی ازاسید الفا لینولنیک،شکلی از اسید های چرب امگا 3 است.»ماهی های مانند سالمون،خال مخالی، و ساردین اشکال دیگر(ایکوز اپناتوئیک اسید و دوکوزا اهگز انوئیک اسید) را در کوه سینا فراهم می کنند.

 این روغن را حرارت ندهید، زیرا انجام این کار میتواند محتوای اسیدهای چرب را مختل کند . واران میگوید، در عوض،آن در غذا های سرد ملنند اسموتی ها و سالاد ها استفاده کنید.

 این غذا روی سبزیجات یا غلات کامل یا به عنوان مادریناد ریخته می شود

4_ روغن آواکادو

آواکادو و روغن آواکادو سرشار از چربی های تک غیر اشباع سالم هستند

روغن آواکادو نقطه دود بالا تری نسبت به روغن زیتون دارد،بنابراین برای پخت و پز با حرارت بالا بهتر است.

5_روغن گردو

روغن گردو یک انتخاب سالم و منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 ،در درجه اول اسید آلفا لینولنیک است.

 روغن گردو تصفیه نشده است و نقطه دود بسیار کمی دارد، بنابراین برای پخت و پز نباید استفاده

رووغن گردو طعم غنی وآجیلی دارد و برای سس ها سالاد و به عنوان تقویت کننده طعم برای تمام کردن غذا بهترین است روغن گردو برای دسر ها و سایر دستور العمل هایی که طعم آجیلی سود میبرند ایده آل است

.

6_روغن کنجد

روغن کنجد یکی از اصلی ترین محصولات آشپزی آسیای و هندی در فهرست روغن های مفید آشپزی برای قلب است.

روغن کنجد دارای ضد التهاب و انتی اکسیدانی است و به طور بالقوه به کاهش احتمال بیماری های قلبی وعروقی وتصلب شریین کمک می کند ، که تجمع چربی و سایر مواد در سرخرگ ها است و باعص باریک شدن این عروق و افزایش فشار خون می شود روغن کنجد نقطه دود بالا ی دارد و برای پخت پز با حرارت بالا مثل سرخ کردن مناسب است

7_ روغن هسته ی انگور

روغن هسته ی انگور چربی اشباع شده کمی دارد ونقطه دود بالای دارد که آنرا به انتخاب سالمی برای انواع پخت و پز و کباب تبدیل می کند.

  است که مانند یک انتی اکسیدان عمل میکند وبه مبارزه با رادیکال های آزاد کمک میکند.Eروغن انگور حاوی ویتامین  

8_روغن آفتابگردان

 روغن آفتاگردان  دارای چربی های اشباع نشده و چربی های اشباع کم است. تحقیقات نشان می دهد که استفاده از روغن آفتابگردان به جای استفاده از روغن های چربی اشباع شده می تواند سطح کلسترول تری گلیسیرید را کاهش دهد

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *