تغذیه, سلامتی

رشته پلویی محلی؛ جایگزینی سالم برای ماکارانی

رشته پلو یکی از غذا های خوش طعم و محبوب بین ایرانیان است. و از غذا هایی بشمار می رود که در گذشته نیز آن را صرف می کردند.

برخی از فواید رشته پلویی محلی به شرح زیر است:

  • رشته پلویی محلی سرشار از مواد مغذی می باشد؛ برای مثال(فیبر، پروتئین، آهن، ویتامین B و کلسیم)
  • با داشتن ویتامین های گروه ب به زیبایی پوست و مو کمک می کند.
  • رشته پلو، سردی طبع برنج را گرفته و آن را رو به تعادل می برد.
  • خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد.
  • غنی شده با پروتئین های مورد نیاز بدن می باشد.
  • افزایش دهنده قابلیت هضم غذا می باشد.
  • بهبود دهنده در عملکرد قلب و عروق است.
  • در کاهش خطر ابتلا به سرطان موثر است.
  • افزایش دهنده سطح انرژی بدن است.

همچنین مهمترین تفاوتش با رشته پلویی صنعتی، طعم و مزه متفاوت و خواص بینظیر آن می باشد که نمی توان این دو را با هم مقایسه کرد.

رشته پلویی محلی و جایگزینی آن با ماکارانی

ماراکارانی از نظر طب سنتی مضر است؛ از دلایل آن هم این موارد می باشند که ماکارانی:

  • هیچ ارزش غذایی ندارد.
  • فاقد فیبر گیاهی بوده.
  • فاقد سبوس می باشد.
  • حاوی گلوتن صنعتی می باشد.(گلوتن صنعتی سرطان زا است)
  • دارای سم پتومائین می باشد.(این سم باعث مشکلات روده ای می شود)
  • باعث افزایش اسید های چرب و پایین آمدن کسترول خوب خون می شود.
  • و مهمترین مشکل آن این است که خمیر آن ور نیامده(پف نکرده) و این باعث می شود بسیار دیگر هضم شود.

پس رشته پلویی محلی، با توجه به موارد گفته شده، برتر و سالم تر از ماراکارانی و رشته پلویی صنعتی می باشد.

جهت خرید رشته پلویی محلی اینجا کلیک کنید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *