تغذیه

رشته آشی درجه یک (محلی)

آش رشته یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین آش ها بشمار می آید.

و مشخص است که رشته جزو اجزای اصلی آن می باشد؛ بنابراین برای اینکه مطمئن شویم مواد داخل آش طبیعی و اورگانیک است و برای بهتر کردن طعم آش توصیه می شود که از رشته محلی استفاده شود.

تهیه رشته محلی

برای تهیه آن از آرد کامل گندم استفاده می شود. به این صورت است که ابتدا آرد را با آب مخلوط کرده و از ترکیب این دو خمیر بدست می آید، سپس خمیر را با قیچی رشته ای برش می دهند و آن رشته ها را پهن می کنند تا خشک شود.

ده مورد از فواید رشته آشی محلی:

  1. حاوی فیبر غذایی می باشد.
  2. بدون مواد نگهدارنده است.
  3. باعث افزایش انرژی بدن می شود.
  4. رنگ طبیعی آن منحصر به فرد است.
  5. دارای ویتامین B و آهن می باشد.
  6. دارای طعمی خوب و متفاوت است.
  7. دارای کمترین میزان چربی می باشد.
  8. شکلی جذاب و دلنشین به غذا می بخشد.
  9. منبع خوبی از کربوهیدرات و پروتئین است.
  10. همچنین سبب پایین آمدن فشار خون نیز می شود.

از دیگر خواص و فواید رشته آشی محلی میتوان به بهبود وضعیت در گوارش و کاهش خطر بروز بیماری قلبی-عروقی اشاره کنیم.

برای دستیابی به بهترین نتیجه، بهتر است آن را به صورت محلی تهیه کرد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *