تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

نحوه ی مصرف شبدر قرمز و نکات آن

طبع : سرد و تر

خوردن یک فنجان آب  شبدر تازه یا دمکرده ی آن  بریا رفع  خشونت سینه،گریپ، برونشیت، درمان سرفه و سرماخوردگی مؤثر است.

شبدر خاصیت ضدالتهاب و ضد سرطان دارد.

ضماد جوشانده ی  تخم آن بریا درمان  غذه های  سرطانی، اگزما،  درمان پسوریازیس،درمان زونا  و کک ومک مفید است.

دمکردهی خشک شده ی آن  کاهش دهنده ی  فشار خون بالا،تصفیه کننده ی  خون،مخاط،کبد و درمان  کننده ی انواع سرطان ها می باشد.

برای جلوگیری از سکته قلبی، شبدر قرمز  را با سالاد میل نمایید.

برای جلوگیری از ریزش  ابرو، شبد خشک شده را با گلاب  مخلوط  نموده و ابرو را با آن ماساژدهید.

دمکرده ی  تخم شبدر  برای تحریک و برطرف نمودن ضعف نیروی جنسی  استفاده می شود. موجب  تقویت سیستم ایمنی بدن شده و در درمان سوزاک مؤثر است و گر گرفتگی، افسردگی،ترس  و بدخلقی  ناشی از علائم  یائسگی  خانم ها را از بین می برد.

چکاندن افشره اش در بینی، عطسه آور و تسکین دهنده ی و خواب آور است  و خوردن آن تنظیم کننده ی قاعدگی مخصوصا برای عادت ماهیانه دردناک توصیه شده و برای  بیماران صرع بسیار مفید است.

 برای درمان آسم از دمکرده ی  شکوفه شبدر  می توان استفاده کرد.

 جهت مداوای  میگرن، سیروز کبدی،  بیماری های مزمن کبد و دلپیچه مفید است.

بریا رفع بی خوابی  که منشا  عصبی دارد، مصرف  دمکرده ی آن قبل از  خواب مفید است.

در ناراحتی های  گوارشی یک فنجان  آب شبدر تازه را میل کنید یا از  دمکرده ی  آن استفاده نمایید.

بریا عقرب گزیدگی، خارش پوست، کاهش التهاب  پوستی، ناراحتی های  چشمی، سفیدک چشم و سوختگی و شادابی  پوست، شبدر را له کرده  و روی پوست بمالید.

نکات:

مصرف آن برای خانم های باردار  و شیرده و خانم هایی که سابقه سرطان سینه  دارند ممنوع  است.

زودرنجی،تغییرات در قاعدگی  خانم ها و افزایش وزن از جمله عوارض آن است.

استفاده ی متعادل  از آن  خطری  نداشته  و بسیار مفید است اما مقدار  مصرف زیاد  شبدر خطرناک است.

مصرف  بدون  مصلح ان برای سرد مزاجان مفید می باشد.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *