تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

خواص خرفه چیست

طبع:سرد و تر

خرفه ضد سرطان ، عفونت ریه، گواتر، آسم، تنگی نفس و آلرژی است.

برای  کاهش  کلسترول  و فشار خون مفید است.

ضد کرم مخصوصا  کرم کدو می با شد.

خوردن آن باعث ازدیاد شیر مادران  و ادرارآور می باشد.

برای درمان سوزش  مجارسی ادرار  خرفه را به آش  آبغوره  بیفزایید و میل کنید.

تصفیه کننده ی خون  و تب بر است و برای کودکان مسهل مناسبی است.

برطرف  کننده ی عوارض  کمبود اسکوربوت می باشد.

 بریا درمان خشکی بینی، عصاره ی آن را میل نمایید.

خرفه با گل گاوزبان یا کاهو  برطرف کننده ی استسقا  می باشد.

مصرف شیره ی تخم خرفه  برای سیروز کبدی هپاتیت کبدی مفید می باشد.

جهت درمان میخچه، برگ های له شده یا پخته  یا شیره ی آن را به صورت  ضماد روی موضع بگذارید.

ضماد آن روی پیشانی،سبب از بین رفتن سردرد و میگرن می شود.

خوردن یک استکان  از شیره یا عرق آن روزی 3 مرتبه   مخصوصا  قبل از خواب برای بهبودی امراض قلب و خارش  یبوست  مفید است.

نوشیدن روزی  سه الی   چهار مرتبه یک الی دو  استکان از شیره  خرفه  را جویده و میل کنید.

 خوردن پخته  و خام آن التهاب  های داخلی  را از بین می برد و برای سوزش  لوله های مری و دهانه ی  معده که در اثر  رفلاکس گوارشی  می باشد،  بسیار  مفید است.

برای درمان زود انزالی به مدت یک هفته  از شیره ی تخم آن با شربت خشخاش  میل کنید.

نکات:

موجب تضعیف میل جنسی و کاهش اسپرم  در سرد کزاجان می شود.

افراد سرد مزاج از خوردن خرفه خودداری کنند.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *