تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

خواص استفاده از زنجبیل

طبع: گرم وخشک

کسانی که در حین سفر حالت تهوع به آن ها دست می دهد، اگر یک فنجان دمکرده ی زنجبیل بخورند دچار تهوع نخواهند شد.

برای کاهش شدت درد میگرن، بعد از حمام آن را روی شقیقه دردمند ضماد کنید.

اگر نازایی و ناباروری زن به دلیل سردی مزاج رحم باشد، 15 گرم زیره سبز، 5 گرم زنجبیل،10 گرم دارچین ،10 گرم هل را کوبیده و هر بار 5 گرم مخلوط آن را در 100 سی سی آب جوش دمکرده و میل کنید.

دمکرده ی زنجبیل التیام دهنده ی قولنج روده، بالا برنده ی فشار خون و ضد انعقاد خون می باشد.

برای برطرف نمودن ضعف اعصاب، کاهش آلزایمر و تقویت قوای رئیسه بدن می توانید از دمکرده ی آن کیل نمایید.

نوشیدن یک الی دو فنجان از دمکرده ی آن روزی سه بار قبل از غذا ضد سرما خوردگی، ضد برونشیت و آبریزش بینی، زکام،آنفولانزا و گلودرد می باشد.

مربای زنجبیل جهت تقویت نیروی جنسی، دفع سنگ کلیه و سنگ مثانه، تب بلغمی و سوداوی است.

 برای از بین بردن رطوبت وعفونت های معده و روده از دمکرده ی زنجبیل بعد از غذا استفاده کنید.

برای درمان و تسکین سررد های ناشی از از سرما خوردگی مس توانید زنجبیل، لیمو ترش و عسل را در یک لیوان آب گرم مخلوط و به صورت موضعی در محل پیشانی ضماد نمایید.

زنجبیل تازه باد های بدن را از بین می  برد، برای فلج و لقوه مفید است.

برای تسکین درد استخوان و روماتیسم با روغن زنجبیل محل درد را ماساژ دهید.

برای رفع ضعف میل جنسی، نازایی، ناباروری و ضعف تولید اسپرم،زنجبیل را با زرده ی تخم مرغ مخلوط کرده و در روغن کنجد نیمرو درست کرده میل نمایید.

نوشیدن دمکرده ی آن مفرح قلب و باعث جلوگیری از سکته مغزی و سکته قلبی می گردد.

نکات:

مانع جذب ویتامین K در بدن می شود.

مصرف زیاد زنجبیل باعث کم شدن قوه ی بینایی می گردد.

خوردن آن برای افراد گرم مزاج بدون مصلح مضر است.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *