طبع: گرم وخشک
کسانی که در حین سفر حالت تهوع به آن ها دست می دهد، اگر یک فنجان دمکرده ی زنجبیل بخورند دچار تهوع نخواهند شد. برای کاهش شدت درد میگرن، بعد از حمام آن را روی شقیقه دردمند ضماد کنید. اگر نازایی و ناباروری زن به دلیل سردی مزاج رحم باشد، 15 گرم زیره سبز، 5 گرم زنجبیل، 10 گرم دارچین، 10 گرم هل را کوبیده و هر بار 5 گرم مخلوط آن را در 100 سی سی آب جوش دمکرده و میل کنید.
دمکرده ی زنجبیل التیام دهنده ی قولنج روده، بالا برنده ی فشار خون و ضد انعقاد خون می باشد. برای برطرف نمودن ضعف اعصاب، کاهش آلزایمر و تقویت قوای رئیسه بدن می توانید از دمکرده ی آن کیل نمایید. نوشیدن یک الی دو فنجان از دمکرده ی آن روزی سه بار قبل از غذا ضد سرما خوردگی، ضد برونشیت و آبریزش بینی، زکام، آنفولانزا و گلودرد می باشد. مربای زنجبیل جهت تقویت نیروی جنسی، دفع سنگ کلیه و سنگ مثانه، تب بلغمی و سوداوی است.
برای از بین بردن رطوبت وعفونت های معده و روده از دمکرده ی زنجبیل بعد از غذا استفاده کنید. برای درمان و تسکین سررد های ناشی از از سرما خوردگی مس توانید زنجبیل، لیمو ترش و عسل را در یک لیوان آب گرم مخلوط و به صورت موضعی در محل پیشانی ضماد نمایید. زنجبیل تازه باد های بدن را از بین می برد، برای فلج و لقوه مفید است. برای تسکین درد استخوان و روماتیسم با روغن زنجبیل محل درد را ماساژ دهید.
برای رفع ضعف میل جنسی، نازایی، ناباروری و ضعف تولید اسپرم، زنجبیل را با زرده ی تخم مرغ مخلوط کرده و در روغن کنجد نیمرو درست کرده میل نمایید. نوشیدن دمکرده ی آن مفرح قلب و باعث جلوگیری از سکته مغزی و سکته قلبی می گردد.
نکات
1. مانع جذب ویتامین K در بدن می شود.
2. مصرف زیاد زنجبیل باعث کم شدن قوه ی بینایی می گردد.
3. خوردن آن برای افراد گرم مزاج بدون مصلح مضر است.