تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

خواص استفاده از زنجبیل

طبع: گرم وخشک

کسانی که در حین سفر حالت تهوع به آن ها دست می دهد، اگر یک فنجان دمکرده ی زنجبیل بخورند دچار تهوع نخواهند شد.

برای کاهش شدت درد میگرن، بعد از حمام آن را روی شقیقه دردمند ضماد کنید.

اگر نازایی و ناباروری زن به دلیل سردی مزاج رحم باشد، 15 گرم زیره سبز، 5 گرم زنجبیل،10 گرم دارچین ،10 گرم هل را کوبیده و هر بار 5 گرم مخلوط آن را در 100 سی سی آب جوش دمکرده و میل کنید.

دمکرده ی زنجبیل التیام دهنده ی قولنج روده، بالا برنده ی فشار خون و ضد انعقاد خون می باشد.

برای برطرف نمودن ضعف اعصاب، کاهش آلزایمر و تقویت قوای رئیسه بدن می توانید از دمکرده ی آن کیل نمایید.

نوشیدن یک الی دو فنجان از دمکرده ی آن روزی سه بار قبل از غذا ضد سرما خوردگی، ضد برونشیت و آبریزش بینی، زکام،آنفولانزا و گلودرد می باشد.

مربای زنجبیل جهت تقویت نیروی جنسی، دفع سنگ کلیه و سنگ مثانه، تب بلغمی و سوداوی است.

 برای از بین بردن رطوبت وعفونت های معده و روده از دمکرده ی زنجبیل بعد از غذا استفاده کنید.

برای درمان و تسکین سررد های ناشی از از سرما خوردگی مس توانید زنجبیل، لیمو ترش و عسل را در یک لیوان آب گرم مخلوط و به صورت موضعی در محل پیشانی ضماد نمایید.

زنجبیل تازه باد های بدن را از بین می  برد، برای فلج و لقوه مفید است.

برای تسکین درد استخوان و روماتیسم با روغن زنجبیل محل درد را ماساژ دهید.

برای رفع ضعف میل جنسی، نازایی، ناباروری و ضعف تولید اسپرم،زنجبیل را با زرده ی تخم مرغ مخلوط کرده و در روغن کنجد نیمرو درست کرده میل نمایید.

نوشیدن دمکرده ی آن مفرح قلب و باعث جلوگیری از سکته مغزی و سکته قلبی می گردد.

نکات:

مانع جذب ویتامین K در بدن می شود.

مصرف زیاد زنجبیل باعث کم شدن قوه ی بینایی می گردد.

خوردن آن برای افراد گرم مزاج بدون مصلح مضر است.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *