تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

خاصیت زیتون و نکات آن

طبع:گرم و تر(برگ آن گرم و خشک)

خوردن مرتب آن درمان نقرس و چربی خون می باشد.

عصاره خشک شده محلول برگ زیتون با دوز های پایین سلسله اعصاب مرکزی را تحریک می کند.

مصرف دمکرده ی برگ زیتون داروی مناسبی برای پائین آوردن فشار خون و باز کردن انسداد مجاری صفراوی می باشد.

برای کنترل و جلوگیری از آسیب بیشتر  آرتریت می توان روزانه آن را میل نمود.

برای سر باز کردن و درمان جوش صورت و کورک ها زیتون را له کرده و روی آنها بمالید.

دمکرده ی برگ درخت زیتون تب بر است و تب نوبه را درمان می کند.

پماد میوه نارس زیتون برای مداوای سوختگی پوست مفید است.

نوشیدن دمکرده ی برگ زیتون ضد تومور مغزی و معالج قولنج های ناشی از التهاب کلیه است.

کوبیده ی برگ تازه آن را با کمی عسل مخلوط نموده و در گوش بگذارید؛ چرک گوش را بند می آورد.

مصرف دمکرده ی برگ زیتون موجب کاهش دیابت یا قند خون می گردد.

بخور با جوشانده ی برگ های آن برای درمان گریپ و درمان زکام های رطوبتی مفید است.

برای کنترل فشار خون، برگ درخت زیتون را دم کنید و آب آن را صبح و عصر همراه با توت خشک میل نمایید.

ضماد خاکستر برگ آن دارای اثر ضد اسپاسم روی عضلات صاف و اثر ضد آریتمی می باشد.

جوشانده ی برگ های تازه ی آن برای درمان زخم های دهان مفید است و بوی بد دهان را برطرف می سازد.

برای تسکین درد دندان پوسیده یا کرم خورده، آب دمکرده ی برگ های آن را مضمضه کنید یا ضماد پخته ی آن را با آبغوره مانند عسل به قوام آورده و روی دندان قرار دهید.

ضماد برگ تازه ی آن برای التیام پوست، زخم بریدگی و درمان مخملک مفید است.

نکات:

در مصرف آن باید مزاج فصل و فرد مد نظر قرار گیرد.

زیاده روی در مصرف آن مضر است.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *