تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

خاصیت زیتون و نکات آن

طبع:گرم و تر(برگ آن گرم و خشک)

خوردن مرتب آن درمان نقرس و چربی خون می باشد.

عصاره خشک شده محلول برگ زیتون با دوز های پایین سلسله اعصاب مرکزی را تحریک می کند.

مصرف دمکرده ی برگ زیتون داروی مناسبی برای پائین آوردن فشار خون و باز کردن انسداد مجاری صفراوی می باشد.

برای کنترل و جلوگیری از آسیب بیشتر  آرتریت می توان روزانه آن را میل نمود.

برای سر باز کردن و درمان جوش صورت و کورک ها زیتون را له کرده و روی آنها بمالید.

دمکرده ی برگ درخت زیتون تب بر است و تب نوبه را درمان می کند.

پماد میوه نارس زیتون برای مداوای سوختگی پوست مفید است.

نوشیدن دمکرده ی برگ زیتون ضد تومور مغزی و معالج قولنج های ناشی از التهاب کلیه است.

کوبیده ی برگ تازه آن را با کمی عسل مخلوط نموده و در گوش بگذارید؛ چرک گوش را بند می آورد.

مصرف دمکرده ی برگ زیتون موجب کاهش دیابت یا قند خون می گردد.

بخور با جوشانده ی برگ های آن برای درمان گریپ و درمان زکام های رطوبتی مفید است.

برای کنترل فشار خون، برگ درخت زیتون را دم کنید و آب آن را صبح و عصر همراه با توت خشک میل نمایید.

ضماد خاکستر برگ آن دارای اثر ضد اسپاسم روی عضلات صاف و اثر ضد آریتمی می باشد.

جوشانده ی برگ های تازه ی آن برای درمان زخم های دهان مفید است و بوی بد دهان را برطرف می سازد.

برای تسکین درد دندان پوسیده یا کرم خورده، آب دمکرده ی برگ های آن را مضمضه کنید یا ضماد پخته ی آن را با آبغوره مانند عسل به قوام آورده و روی دندان قرار دهید.

ضماد برگ تازه ی آن برای التیام پوست، زخم بریدگی و درمان مخملک مفید است.

نکات:

در مصرف آن باید مزاج فصل و فرد مد نظر قرار گیرد.

زیاده روی در مصرف آن مضر است.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *