تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

تفاوت آرد سفید و آرد کامل گندم

آرد کامل گندم

اگر کل دانه ی گندم آسیاب شود، جدا شود و دوباره ترکیب شود، محصول حاصل را آرد سبوس دار می نامند نرخ استخراج برای آرد گندم اساسا 100% است، زیرا تمام گندم به صورت آرد باز یافت شده است. آرد کامل گندم بایکی از دو فرایند آسیاب می شود :یا از طریق آسیاب یکپارچه که در آن همه گندم ها با هم و بدون جداسازی مواد از هم آسیاب می شوند یا از طریق باز سازی جریان های مختلف آرد که در آسیاب آرد سفید معمولی تشکیل شده اند. بعلاوه در آسیاب تلفیقی معمولا گندم قبل از آسیاب خیس نمی شوند.

آرد سفید

آردی که بیشتر سبوس و جوانه ی آن حذف شده باشد ، که حدود 72 درصد از مغز را تشکیل می دهد(یعنی نرخ استخراج 72 درصد است) آرد درج مستقیم نامیده می شود.

آرد های ثبت اختراع آرد های هستند که بسیاری از جریان های آرد حاوی محتوای سبوس از آن حذف شده است، این آرد ها حاوی کمترین میزان سبوس اند و نرخ استخراج آن ها همیشه 72% درصد است و معمولا از 65% درصد  درصد استخراج برای آرد های طولانی مدت تا 45%درصد برای آرد ثبت اختراع کوتاه متغیر است.آردی که صرفا از کسری بین 45 درصد تا 65 درصد استخراج می شود آرد قطع نا میده می شود. آرد شفاف یا آرد کم عیار از جریان های آرد بین 65 تا 72 درصد تشکیل شده است.آرد شفاف معمولا تیره است زیرا این بخش ها دارای سبوس بالا ی هستن.

تفاوت آرد سفید و آرد کامل

چیزی که آرد کامل گندم را با آرد سفید متمایز می کند فراوانی آن است. آرد سفید فرایندی را طی می کند که در آن مواد مغذی طبیعی خود را از دست می دهد، به همین دلیل پس ازفرآوری با مواد مغذی اضافه شده غنی می شود. در حالی که این گامی در مسیر درست است، اما مواد مغذی به شکل طبیعی خود نیستند و در سطحی که آرد کامل گندم پیدا خواهد کرد نیستند. یکی از تفاوت های اصلی بین آرد کامل گندم آرد سفید وجود دارد محتوای فیبر است. آرد سبوس به طور طبیعی دارای سطح فیبر موجود در گندم است، در حالی که بیشتر فیبر در طول فراوری در آرد سفید حذف شده است.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *