تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

به دانه و خاصیت های آن

دمنوش به دانه

طبع: سرد و تر

لعاب به دانه جهت ترمیم زخم ها و سوختگی پوست برا اثر آفتاب سوختگی و آتش مفید است. خوردن لعاب آن بعد از حجامت باعث بهبودی میگرن میشود. برای التیام ترک پوست و دست و بدن، ترک نوک سینه، لب و درمان بواسیر، لعاب به دانه را روی موضع درد بمالید. مصرف مرتب آن برطرف کننده ی خشونت گلو و گلو درد،حلق، التهابات مخاط ها، گرفتگی صدا، سرما خوردگی و برای سرفه و برونشیت مفید است. لعاب به دانه برطرف کننده ی ورم روده و ضد قولنج روده است. همچنین تسکین دهنده ی حرارت معده و تب می شود.

لعاب آن اسهال خونی و ساده را درمان میکند. مکیدن به دانه و فرو بردن لعاب آن، سوزش، خشکی و زخم های دهان را برطرف میکند. برای درمان یبوست مفید است. برای رفع تشنج زبان، روزانه۳ الی ۴ مرتبه لعاب آن را غرغره کنید. برای درمان خشکی بینی، روزی ۵ گرم سائیده ی به دانه خشک را در آب جوش حل کرده و عصاره ی آن را میل کنید. خوردن ۱ الی ۲ فنجان از لعاب آن قبل از غذا برای کمک به درمان سوء مزاج کلیه مفید است. خیسانده ی  ۱ الی۲  قاشق غذاخوری از آن در یک لیوان آب به مدت ۲۰ دقیقه، در درمان زخم روده مفید است.

نکات

برای اشخاص مبتلا به قولنج و رعشه مضر است.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *