تغذیه, سلامتی

فواید و نحوه استفاده از گیاه آلوئه ورا

طبع : گرم وخشک

برای رفع تنگی نفس ، آسم ، تسکین درد مفاصل ، صرع ، غش.برطرف کنند ه ی یبوست و کنترل کننده ی دیابت است. تقویت بدن وسلول ها و افزایش قدرت بافت سازی در آنها ؛ پاکسازی روده و تصفیه ی خون. آن را با شیر مخلوظ کرده و میل کنید ، درد کلیه را تسکین می دهد و برای رفع اسهال خونی مفید است. 4 گرم از را با آب سرد حل کنید  و در روز سه نوبت بنوشید؛ عفونت ریه، برونشیت زردی انسداد و یرقان را درمان کرده و برای قطع خونریزی از سینه مفید است. آن را با گلبرگ گل سرخ  و مصطکی مخلوط نموده ، بکوبید و بخورید، کشنده ی کرم روده و انگل های گوارشی است. خارشی ناشی از گزیدگی حشرات را برطرف می کند. اثرات ضد التهابی و کاهش جای زخم ها ، تاول و واکنش های حساسیتی را بهبود می بخشد. برطرف کننده ی لکه های سیاه پوست، ماسک های پوستی آن به عنوان براق و روشن کننده ی پوست استفاده می شود و از پیری و چروک پوست جلوگیری می کند.اگر پشه در گوش رفته باشد آن را در کمی آب حل کنید و در گوش بچکانید. مالیدن شیره ی آن بر پوست سر برای رفع طاسی سر و جلوگیری از ریزش مو مفید است. ضماد شیرابه ی آن روی سوختکی بسیار مفید است و اثر ضد التهابی دارد . برای این کار شیرابه ی آن را بدون آنکه دست با پوست محل سوختگی تماس یابد ، روی محل بریزید. ضماد آن روی موضع درد برای درمان نقرس و واریس موثر است. ضماد مرتب آن روی تارک سر برای کمک به درمان سرسام ، خواب آلودگی ، فراموشی یا آلزایمر در سالمندان ، کابوس ، درمان فلج ، لقوه ، رعشه و کزاز کمک می کند. خوردن روزی 3 مرتبه و هرمرتبه به میزان 30 الی 40 گرم از شیره ی آن با آب کاسنی باعث بهبودی میگرن می گردد.

نکات:

افرادی که ناراحتی شدید گوارشی و زخم معده دارند از مصرف آن پرهیز کنند . همچنین افرا مبتلا  به بواسیر و تصلب شرائین نیز از مصرف آلوئه ورا پرهیز کنند.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *