تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

پرسیاوشان چه خاصیت هایی دارد

پرسیاوشان

طبع : گرم و خشک

جوشانده ی پرسیاوشان درمان کننده ی بیماری های افسردگی، ریوی، تومور مغزی، تشنج و اسپاسم عصبی است. نوشیدن یک فنجان از جوشانده ی آن درصبح، آسم، سرماخوردگی، التهاب گلو، سینوزیت و برونشیت را تسکین می دهند، درمان سرفه و اخلاط سینه را نرم و دفع میکند. جوشانده ی آن تب بر، عرق آور و ادرار آور است و عادت ماهیانه را باز می کند و خون نفاس را بند می آورد. جوشانده ی آن در معالجه ی غلظت خون، یرقان، زردی انسدادی و دفع سنگ مثانه مؤثر می باشد. ماساژ مداوم موی سر با جوشانده ی آن  برای درمان سفیدی مو استفاده می شود.

جوشانده ی آن برای شستشو محل عفونت برای بهبودی زرد زخم کاربرد دارد. برای معالجه پسوریازیس، پرسیاوش را سوزانده با روغن زیتون مخلوط کرده و روزانه سه مرتبه روی آن بمالید. پرسیاوشان، نیلوفر، گل بنفشه، گل ختمی، تخم بادرنجبویه و تخم شربتی را به مفدار مساوی ۱ قاشق  غذا خوری در ۱ لیتر آب جوشانده و روزانه از جوشانده ی آن ۳ الی ۴ مرتبه میل کنید. برای درمان ورم طحال یک الی دو فنجان دمکرده ی آن به تدریج یک ساعت قبل از غذا  می توانید بنوشید.

نکات

۱. در دوران بارداری و شیردهی از مصرف آن خودداری کنید. همچنین  کودکان، افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی بدن و بیماران تحت نظر پزشک نباید آن را مصرف کنند.

۲. مصرف دراز مدت پرسیاوشان  برای قلب و ریه بدون مصلح مضر است. خوردن آن برای افراد گرم مزاج بدون مصلح مضر است.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *