تغذیه, دسته‌بندی نشده, سلامتی

نکات خرنوب و فواید آن

طبع:سرد و خشک

 پودر تخم آن برای جلوگیری از خونریزی  مفید است.

 غلاف  میوه ی آن به عنوان قابض و برای قطع سرفه استفاده می شود.

ضماد پخته میوه خرنوب  برمعده و روده ها اثر قابض دارد، اسهال  و جریان  خون را می بندد و درمان زخم روده است. همچنین مالیدن آن به دندان، دندان  های  لق را محکم  می کند.

ضماد پخته ی آن جهت ضرب دیدگی مفید است.

تخم خرنوب اشتها آور است  و برای درمان سرفه مزمن مفید است. همچنین  برای درمان  خون دماغ شدن  یا خونریزی  بینی  و تقویت  ا عصاب مفید می باشد.

آن را با حنا  مخلوط نموده  بر مو بگذارید، مو را قوت  می دهد و از سفیدی مو پیشگیری می کند.

پوست دانه ای آن  را به عنوان  مسعل  و قابض  مصرف  می کنند.

ضماد گرم آن بر کلیه، روزانه به طور مرتب  برای درمان  خون ادراری  مؤثر است.

نکات:

تخم آن برای معده  مضر است.

 کاهش دهنده ی نیروی جنسی است.

مصرف بدون مصلح   آن برای افراد سرد مزاج مضر است.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *