تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

خواص و نکات زعفران

طبع:گرم وخشک

برای تسکین درد،مقداری زعفران را در شیر فرفیون مخلوط کنید و روی عضوی که درد دارد ضماد کنید.

برای درمان نازایی و ناباروری، ، آن را با جوز بویا ی نرم سائیده و در واژن حقنه کنید.

مالیدن آن به چشم با گلاب برای افزایش دید، ورم ملتحمه یا التهاب چشم، التیام جرب و جراحت چشم مفید است.

قلب را تقویت می کند، برطرف کننده ی گرمی قلب و عفونت بلغمی مغز و دستگاه عصبی است.

زعفران خون ساز است و گردش خون را تسهیل و سریع می نماید.

برای تعادل مزاج غذا های سرد استفاده می شود وخواص اختصاصی غذا یا دارو را به قلب و مغز می رساند.

خوردن دمکرده ی زعفران هضم کننده ی غذا، ضد افسردگی، مقوی اعصاب و روان می باشد.

برای آسان نمودن زایمان طبیعی، مقدار 2 گرم زعفران را در شربت قند حل نموده و موقع زایمان میل نمایید. مصرف زعفران خونریزی های بعد از  زایمان را از بین می برد.

دمکرده ی زعفران کلیه ومثانه را پاک می کند، اثر مفیدی روی درمان برونشیت دارد، سرفه های تشنجی وهیستری را درمان می کند.

برای رفع خارش لثه های کودکانی که می خواهند دندان در بیاورند، زعفران را با عسل مخلوط کنید و روی لثه بمالید.

خوردن دمکرده ی آن و ضماد آ نزیر شکم به درمان التهاب رحم یا عفونت واژن کمکم می کند.

برطرف کننده ی ضعف میل جنسی و ضعف نیروی  جنسی می باشد.

شیاف نمودن دمکرده ی آن در رحم روزی یک مرتبه مخصوصا قبل از خواب برای بهبودی خوارش واژن یا رحم مفید است.

نوشسدن یک فنجان از دمکرده ی آن روزی سه بار قبل از  غذا برای کمک به درمان عفونت ریه و برونشیت مفید است.

ماساژ آلت تناسلی تا زیر بیضه ها با روغن داغ آن مخصوصا قبل از آمیزش روزی دو الی سه مرتبه برای درمان زود انزالی مفید است.

نکات:

مصرف زعفران بدون مصلح زیان آور می باشد.

 مصرف آن برای خانم های باردار ممنوع است.

مصرف زیاد آن برای کلیه ها مضر بوده و اشتها را کم کرده و ایجاد سردرد می کند.موجب اختلال حواس و اعصاب می گردد.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *