طبع : گرم و خشک
مصرف اب تره یا عسل و تره ف در موارد آبریزش بینی ، زکام ف سرفه ، برونشیت و تمامی اختلالات حاد
دستگاه تنفسی موثر است .
مداومت در خوردن تخم تره و تره باعث تقویت نیروی جنسی می گردد.
انواع تره فشار خون را پایین می آورد و خوردن آن برای معالجه ی تمامی عفونت ها مفید است .
تره ناراحتی طحال را برطرف می کند و ضد تومور مغزی است .
اضافه کردن ان به غذا یا خوردن تازه آن همراه با غذا ضد غلظت خون و رقیق کننده خون ، درمان سوءمزاج
کبد ، باز کننده ی تنگی ها و گرفتگی ها درون کبد ،طحال و ریه است .
مصرف تازه ان بعد از غذا برای رفع یبوست دائمی ، رفلاکس گوارشی یا ترش کردن و سوء هاضمه و سردرد
مفید می باشد .
مصرف مداوم تازه ی آن برای درمان چاقی ،تسکین درد مفاصل ،کنترل و جلوگیری از آسیب بیشتر آرتریت
رماتوئید ، رماتیسم و آرتروز و نقرس موثر است.
اگر تره به صورت له شده روی محل گزیدگی زنبور قرار گیرد ، باعث تسکین درد می شود.
ضماد تخم تره ، برای معالجه کک و مک ،معالجه پیسی ، درمان بیماری پوستی برص یا یا ویتیلیگو و
تسکین درد های اعصاب و تحریکات پوستی اثر شفا بخش دارد .
تره ادرار آور است و لذا خوردن سوپ یا شربت تره و یا جوشانده ی 4 گرم تخم تره در یک لیتر آب برای
درمان بند آمدن ادرار ، آب آوردن بافت ها ، دفع سنگ کلیه و تسکین کولیت روده مفید است .
مناسب برای درمان کلسترول خون می باشد .
برطرف کننده ی کم کاری تیروئید محسوب می شود .
نکات:
نفاخ است ،لذا برای اشخاصی که مبتلا به اختلالات روده هستند خوب نیست.