تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

خواص تره

طبع : گرم و خشک

مصرف اب تره یا عسل و تره ف در موارد آبریزش بینی ، زکام ف سرفه ، برونشیت و تمامی اختلالات  حاد

دستگاه تنفسی موثر است .

مداومت در خوردن تخم تره و تره باعث تقویت نیروی جنسی می گردد.

انواع تره فشار خون را پایین می آورد و خوردن آن برای معالجه ی تمامی عفونت ها مفید است .

تره ناراحتی طحال را برطرف می کند و ضد تومور مغزی است .

اضافه کردن ان به غذا یا خوردن تازه آن همراه با غذا ضد غلظت خون و رقیق کننده خون ، درمان سوءمزاج

کبد ، باز کننده ی تنگی ها و گرفتگی ها درون کبد ،طحال و ریه است .

مصرف تازه ان بعد از غذا برای رفع یبوست دائمی ، رفلاکس گوارشی یا ترش کردن و سوء هاضمه و سردرد

مفید می باشد .

مصرف مداوم تازه ی آن برای درمان چاقی ،تسکین درد مفاصل ،کنترل و جلوگیری از آسیب بیشتر آرتریت

رماتوئید ، رماتیسم و آرتروز و نقرس موثر است.

اگر تره به صورت له شده روی محل گزیدگی زنبور قرار گیرد ، باعث تسکین درد می شود.

ضماد تخم تره ، برای معالجه کک و مک ،معالجه پیسی ، درمان بیماری پوستی برص یا یا ویتیلیگو و

تسکین درد های اعصاب و تحریکات پوستی اثر شفا بخش دارد .

تره ادرار آور است و لذا خوردن سوپ یا شربت تره و یا جوشانده ی 4 گرم تخم تره در یک لیتر آب برای

درمان بند آمدن ادرار ، آب آوردن بافت ها ، دفع سنگ کلیه و تسکین کولیت روده مفید است .

مناسب برای درمان کلسترول خون می باشد .

برطرف کننده ی کم کاری تیروئید محسوب می شود .

نکات:

نفاخ است ،لذا برای اشخاصی که مبتلا به اختلالات روده هستند خوب نیست.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *