تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

حنظل چه نکاتی دارد

طبع :گرم و خشک

مالیدن آبمیوه ی حنظل یا روغن آن بر دندان بی حس کننده می باشد و مابلیدن آن بر لثه کندن دندان را

آسان می سازد .

اگر آن را در سرکه بریزند و بجوشانند و بدا مضه مضه نمایند ، درد دندان و لثه برطرف می شود

ماساژ با روغن آن در مداوای جذام، واریس و پافیلی مفید است .

جهت رفع خستگی ، هر صبح و عصر شحم آن را ذبا مصلح میل نمایید .

نوشیدن دمکرده ی پودر حنظل ،پادزهر مار است و در خنثی کردن سم عقرب بهترین پادزهر است .

چنانچه مقدار 2 گرم از رون حنظل را با یک لیوان آب گرم بخورید ، به سرعت انگل ها را کشته و و دفع

می نماید .

ماساژ روغن آن روی اعصاب عضو موجب بهبودی فلج ناقص میگردد .

استشمام دود گوشت آن جهت درمان صداع و فلج و لقوه وصرع و آلزایمر مفید است .

برای درمان افسردگی یا  مالاخولیا ، گوشت حنظل مفید است .

مالیدن جوشانده ی آن  روی پوست در مقابل آفتاب خصوصا بعد از حمام  روزی یک الی دو مرتبه برای

درمان بیماری پوستی بهق ، برص یا ویتیلیگو مفید است .

چکاندن روغن آن گوش درد را ساکت و چکاندن جوشانده ی آن در گوش کرم های گوش را کشته و داخل

گوش را ضد عفونی می کند .

نکات:

برای مصرف آن حتما با پزشک متخصص مشورت شود .

مصرف آن برای افراد گرم مزاج مضر است .

در دوران بارداری و شیر دهی مصرف آن ممنوع است .

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *