تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

شنگ و خواص داروی آن

طبع:سرد و خشک

برای جلوگیری  از خون ریزی  دهان و لثه،  تنظیم قاعدگی  و خونریزی  زیاد خانم  ها در هنگام  عادت ماهانه، از آن تناول  کنید.

برای کنترل و جلوگیری از آسیب  بیشتر آرتریت روماتیوئید، روماتیسم  و آر تروز، 60 گرم  ریشه  ی شنگ را در  یک لیتر آب،  نیم ساعت  بجوشانید  و آب آن را  صبح ناشتا  و بین وعده های اصلی  غذا میل  نمایید.

به طور مرتب  روزانه  عصاره  ی آن را روی  سیاهرگهای  به هم پیچیده  پا  ضماد کنید، تا از  عود  کردن  واریس  جلوگیری  شود.

 بریا مداوای   سرماخوردگی، درمان سرفه  و برونشیت، بیماران دیابتی، دفع اوره ی خون،  رفع یبوست  و رفع سوء  هاضمه  مفید است.

شنگ آرام بخش، تب بر و ضد درد است.

در هنگام  خونریزی  های ناشی  از زخم  ریه  و زخم معده،  زخم روده و زخم  انثی  عشر مصرف می شود.

مصرف 4 الی 5 گرم  تخم آن  برای رفع ضعف  میل جنسی  مفید است.

خوردن   مرتب و مداوم  آن برای جلوگیری  از ریزش مو  مفید می باشد.

پاشیدن  سائیده خشک  برگ  و گل آن التیام دهنده ی  زخم  و بندآورنده ی   خونریزی   می باشد.

نکات:

افراد دچار  ناراحتی  های  کلیوی الز مصرف  آن خودداری کنند.

مصرف بدون مصلح آن برای  افراد  سرد مزاج  مضر  است.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *