رشته پلو یکی از غذا های خوش طعم و محبوب بین ایرانیان است. و از غذا هایی بشمار می رود که در گذشته نیز آن را صرف می کردند.
برخی از فواید رشته پلویی محلی به شرح زیر است:
- رشته پلویی محلی سرشار از مواد مغذی می باشد؛ برای مثال(فیبر، پروتئین، آهن، ویتامین B و کلسیم)
- با داشتن ویتامین های گروه ب به زیبایی پوست و مو کمک می کند.
- رشته پلو، سردی طبع برنج را گرفته و آن را رو به تعادل می برد.
- خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد.
- غنی شده با پروتئین های مورد نیاز بدن می باشد.
- افزایش دهنده قابلیت هضم غذا می باشد.
- بهبود دهنده در عملکرد قلب و عروق است.
- در کاهش خطر ابتلا به سرطان موثر است.
- افزایش دهنده سطح انرژی بدن است.
همچنین مهمترین تفاوتش با رشته پلویی صنعتی، طعم و مزه متفاوت و خواص بینظیر آن می باشد که نمی توان این دو را با هم مقایسه کرد.

رشته پلویی محلی و جایگزینی آن با ماکارانی
ماراکارانی از نظر طب سنتی مضر است؛ از دلایل آن هم این موارد می باشند که ماکارانی:
- هیچ ارزش غذایی ندارد.
- فاقد فیبر گیاهی بوده.
- فاقد سبوس می باشد.
- حاوی گلوتن صنعتی می باشد.(گلوتن صنعتی سرطان زا است)
- دارای سم پتومائین می باشد.(این سم باعث مشکلات روده ای می شود)
- باعث افزایش اسید های چرب و پایین آمدن کسترول خوب خون می شود.
- و مهمترین مشکل آن این است که خمیر آن ور نیامده(پف نکرده) و این باعث می شود بسیار دیگر هضم شود.
پس رشته پلویی محلی، با توجه به موارد گفته شده، برتر و سالم تر از ماراکارانی و رشته پلویی صنعتی می باشد.
جهت خرید رشته پلویی محلی اینجا کلیک کنید.