تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

دارچین و خواص فوق العاده ی آن

طبع:گرم وخشک

دارچین محرک و قابض است و در رفع اسهال،ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می شود.برای التیام نفخ معده،دارچین وسیاه د انه را با هم مصرف کنید.

دارچین برای درمان تری گلیسیرید خون مفید است.

افرادی که فشار خون آنها پایین است،می توانند از دمکرده ی زنجبیل و دارچین استفاده کنند.

دمکرده ی دارچین با گلاب تقویت کننده اعصاب و برای رفع ورم طحال مفید می باشد.

چای دارچین سوزش ادرار را برطرف و سردرد را تسکین می دهد.

کلیه ها را گرم می کند و کم خونی را درمان ی کند.

خوردن دارچین همراه با انیسون ضعف میل جنسی خانم ها را برطرف می کند.

خوردن روزانه 2 قاشق مربا خوری روغن دارچین جهت رفع رعشه،فلج،امراض معده،سرفه و درد سینه مفید است.

چای دارچین مقوی سیستم ایمنی بدن درمقابل بیماری ها است.

نوشیدن یک الی دو فنجان دمکرده ی آن یک ساعت بعد از غذابرای کمک به درمان سوء مزاج کبد،سیروز کبدی و آبسه کبد مفید و برطرف کننده ی باد می باشد.

برای  معالجه سینوزیت های مزمن از دمکرده ی چای دارچین استفاده کنید.

برای درمان سنگ کلیه و درمان سوء مزاج کلیه یک الی دو فنجان از دمکرده ی آن را یک ساعت قبل از غذا جرعه جرعه بنوشید.

یک قاشق چایخوری مخلوط ترخون،زنجبیل و دارچین 3الی 4 ساعت قبل از نزدیکی یا فقط پودر دارچین باعث تقویت نیروی جنسی می گردد.

دارچین اثر آرام بخش و شاد  کننده بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است.همچنین موجب پایین آمدن تب می شود.

دارچین رگ ها را باز می کند وباعث بهبود گردش خون و تنظیم فشار خون می گردد.

مصرف یک قاشق چایخوری دارچین در روز تاثیر بسیار مثبتی بر کاهش دیابت  دارد.

نکات:

خوردن زیاد  دارچین برای زیبایی مضر می باشد.

زیاده روی در خوردن دارچین برای اعصاب زیان آور است و تپش قلب بوجود می آورد.همچنین برای زخم معده مضر است.

خانم های باردار از خوردن آن پرهیز کنند.

افرادی که زیاد عرق می کنند کمتر دارچین بخورند.

افراد دچار گرفتگی عروق،التهاب پروستات،فشار خون،زخم معده و گرم مزاجان،در خوردن دارچین زیاده روی نکند و مصرف بدون مصلح برای آنها مضر است.

مانع جذب ویتامین Kدر بدن می شود.

مصرف بدون مصلح آن برای مثانه مضر است.

زیاده روی در مصرف آن یبوست و بی خوابی می آورد و از طول عمر انسان می کاهد.

دم اسب

طبع:سرد وخشک

برای کاهش چربی خون، کلسترول خون و کاهش خطر سکته قلبی مناسب است.

جهت رفع اسید معده،کمی بعد از صرف غذا، از خاکستر این گیاه میل شود.

برای بند آوردن خونریزی بینی و خون دماغ،3 الی 4 قطره از شیره ی تازه آن  را در بینی بچکانید.

برای درمان بیماری های سل،سوء هاضمه،بیماری های کلیه و برای سنگ کلیه و از دمکرده ی دم اسب هر 6 ساعت یک فنجان نوشیده شود.

دمکرده ی آن کاهش دهنده تشنگی و مداوای آسم است.

برای رفع گلو درد و ورم گلو جوشانده ی دم اسب را غرغره کنید.

کمپرس پخته آن برای برطرف کردن درد های آرتروز و التهاب مفاصل مفید است.

برای تقویت مو های کم پشت، سر را با جوشانده آن ماساژ دهید.

جهت درخشندگی و نرمی پوست صورت با خیسانده آن پوست صورت را کمپرس کنید.

کمپرس با جوشانده ی دم اسب از پیری زود رس و شل شدن پوست جلوگیری می کند.

برای درمان بیماری های پوستی مانند سودا،خارش و ضایعات سرطانی از جوشانده ی این گیاه به صورت کمپرس استفاده کنید.

افرادی که ناخن های ترد و شکننده همراه با لکه های سفید دارند، آن را وشیده و از جوشانده ی آن برای ماساژ ناخن ها استفاده کنند.

نکات:

مصرف آن  برای خان های باردار و شیرده،کودکان و افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی بدن هستند و همچنین بیماران تحت نظر پزشک، ممنوع است.

زیادعه روی در مصرف آن مضر است.

مصرف بدون مصلح آن برای افراد سرد مزاج مضر است.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *