تغذیه, داروهای گیاهی, سلامتی

به دانه و خاصیت های آن

طبع: سرد و تر

لعاب به دانه جهت ترمیم زخم ها و سوختگی پوست برا اثر آفتاب سوختگی و آتش مفید است.

خوردن لعاب آن بعد از حجامت باعث بهبودی میگرن میشود.

برای التیام ترک پوست و دست و بدن ، ترک نوک سینه ، لب و درمان بواسیر ، لعاب به دانه را روی موضع درد بمالید.

مصرف مرتب آن برطرف کننده ی خشونت گلو و گلو درد ، حلق ، التهابات مخاط ها ، گرفتگی صدا ، سرما خوردگی و برای سرفه و برونشیت مفید است.

لعاب به دانه برطرف کننده ی ورم روده و ضد قولنج روده است . همچنین تسکین دهنده ی حرارت معده و تب می شود.

لعاب آن اسهال خونی و ساده را درمان میکند.

مکیدن به دانه و فرو بردن  لعاب آن ، سوزش ، خشکی و زخم های دهان را برطرف میکند.

برای درمان یبوست مفید است.

برای رفع تشنج زبان ، روزانه 3 الی4 مرتبه لعاب آن را غرغره کنید .

برای درمان خشکی بینی، روزی 5 گرم سائیده ی به دانه خشک را در آب جوش حل کرده و عصاره ی آن را میل کنید.

خوردن 1 الی 2 فنجان از لعاب آن قبل از غذا  برای کمک به درمان سوء مزاج کلیه مفید است.

خیسانده ی  1 الی 2 قاشق غذاخوری از آن  در یک لیوان آب به مدت 20 دقیقه، در درمان زخم روده مفید است.

نکات

برای اشخاص مبتلا به قولنج و رعشه مضر است.

بازگشت به لیست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *